Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Vreti ceva bun de rontait?
De ce nu saratele? Facute de casa si decorate cu tot ce doriti si poftiti...........
Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza un aluat.
Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 2-3 ore.
Luati un pic de aluat si formati batoane de saratele cu mana.
Puneti-le intr-o tava acoperita cu foaie de copt.
Ungeti-le cu ou batut si presarati deasupra garnitura dorita.
Eu am facut cu sare marina, cu seminte de mac si de floarea soarelui.
Dati la cuptor si lasati sa se rumeneasca - 20-30 de minute.
Dupa ce s-au racit le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.
Pofta Buna !!!!
1
le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult